Praktijkinformatie

Sinds juni 2017 is Huisartsen Musis gevestigd in het pand Medisch Centrum Westerkade. Wij hebben wegens groei van patiënten aantallen en personeel de oude locatie aan de Velperbuitensingel verlaten. 

In december 2017 zijn we verhuisd naar de huidige locatie, op 800 meter afstand van de oude locatie. Medisch Centrum Westerkade is geen standaard Medisch Centrum maar een eigenzinnige plek in Arnhem Noord  waar meerdere zorgverleners laagdrempelig met elkaar samenwerken. 

De huidige plek was een bedrijventerrein, stoer, met een transformatorhuis, een remise, veel staalbouw, en een spoorlijn. Deze stoerheid hebben we mee naar binnen genomen. 

In het midden van ons Centrum  tref je  de wachtkamer. We hebben gekozen voor ruwe, duurzame en natuurlijke bouwvormen. Vintage en nieuw ontmoeten elkaar. We hebben bewust gekozen voor een open wachtkamer om een openbaar  pleingevoel te creëren. Alle spreekkamers zijn goed geïsoleerd waardoor na de openheid en transparantie  van het plein, de stilte en geborgenheid van de spreekkamers opvallend is. 

Door samen te werken met de andere zorgverleners hopen wij u te kunnen bijstaan en samen met u te werken aan uw gezondheid en de gezondheid van de wijk.

Medisch Centrum Westerkade

Onze praktijk is aangesloten bij de Ketenzorg organisatie Onze Huisartsen in Velp. https://www.onzehuisartsen.nl/zorgprofessionals/        

Wij bieden reguliere huisartsenzorg volgens de richtlijnen van het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG). Sinds 2014 hebben wij het NHG keurmerk wat inhoudt dat wij onze uiterste best doen om kwalitatief goede huisartsenzorg te leveren.

Huisartsen Musis is een onderzoekspraktijk en is aangesloten bij Nivel. Het Nivel (Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg) onderzoekt de effectiviteit en kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland en de relaties tussen zorgaanbieders, zorgconsumenten, zorgverzekeraars en de overheid. Het Nivel is een onafhankelijk onderzoeksinstituut.

Huisartsen Musis leidt ook mensen op vanuit verschillende disciplines: doktersassistentes, praktijkondersteuners en huisartsen.