Spreekuur

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor een afspraak op het spreekuur kunt u telefonisch via de assistente een afspraak maken. Wegens de Coronamaatregelen is het niet mogelijk online een afspraak te maken. Heeft u  twijfels of u mogelijk Corona heeft, ga dan niet naar je huisarts, de huisartsenpost of de Eerste Hulp toe vanwege mogelijk besmettingsgevaar. Neem dan altijd eerst telefonisch contact met ons op.

Afspraak maken

Via deze website kunt u ook online afspraken maken en herhaalrecepten aanvragen. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen, het liefst tussen 08.00 en 10.00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. De assistente is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten.

De assistente heeft ook beroepsgeheim en is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, wij kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.